Me decía que si hubiéramos concebido el conocimiento como el arte de disfrutar en el mundo, en lugar de entenderlo como la ciencia de dominarlo, nuestra vida sería hoy algo diferente.
Otra cultura tiene que ser posible
-
[image: Otra cultura tiene que ser posible]
La cultura humana, de manera ciega y al servicio del desarrollo de
posibilidades vitales, distribuyó unas ...
Inteligencia Económica, e-influencia y e-reputación
-
Post publicado en el Blog: Inteligencia e Innovación en la Cibersociedad
En el transcurso de la campaña electoral que se desarrolla estos días para
la elec...
Adiós a Joaquín Guzmán
-
Reproducimos a continuación el artículo publicado por la Revista de
Economía Mundial, núm. 32, 2012, sobre el editor de nuestro blog de
Economía. In Memori...
La Voz de la Ciencia - ¿Está cerca la Singularidad?
-
Un fantasma recorre el mundo - el fantasma de la Singularidad...
[image: La Voz de la Ciencia - ¿Está cerca la Singularidad?]
Un fantasma recorre el mundo ...
Ya basta, Sra. Ministra
-
Carta abierta del Presidente del Instituto de la Ingeniería de España
[image: Ya basta, Sra. Ministra]
Algo parece estar cambiando y no para bien, en las r...
20 anys de podcasts en català
-
Ara que la paraula podcast ja és mainstream i fins i tot la Generalitat té
una convocatòria de subvencions a tal efecte (no es pot imaginar acció més
depen...
UNITAT CONTRA EL 155
-
Aquests dies que estem vivint, preocupen a molta gent. La societat
catalana està sotmesa a una tensió que desitgem que es rebaixi i no ens
porti a escenar...
Avui menjarem: Empedrat d'estiu
-
Fa massa calor, però no per això hem de deixar de cruspir-nos un bon àpat.
Avui em remenat per fer un plat per omplir el dipòsit de combustible,
sen...
Aniversari de Maria Jesús
-
Va haver un temps en què volia aprendre a ballar flamenco. No sé si per bé
o per mal, no vaig aprendre'n. Però, la Feria d'Abril em porta bons records
i en...
Grècia, una oportunitat
-
Les eleccions a Grècia han obert un escenari que genera anàlisis i opinions
contraposades, uns ho veuen com la gran esperança i altres com la gran
ame...
CATALUNYA ES MEREIX UN TRACTE JUST
-
*" La negativa a donar aquest tracte just, amb les conseqüències que té i
tindrà per als seus ciutadans, és una causa important de reforçament de
l’indepe...
La mandra ha vençut
-
Les lectures dels darrers mesos.
Els que he acabat, de començats en tinc més de mitja dotzena.
Poc a poc.
**** El sentido de un final, Julian Barnes 28/12
...
DIA 9.
-
Avui dia 9 torno al Parlament, per presentar els papers necessaris per
l’acta de diputat. Bon moment per mirar enrere, prou enrere. Mesos abans de
l’any 2...
PREN EL VOL
-
El 10 d'abril de 2007 Frannia va començar a publicar de nou. Havia
començat uns anys abans amb un blog ara ja esborrat, que era un assaig, una
pomada guar...
Onze de Setembre
-
Avui és Onze de Setembre, i per als catalans és la nostra Diada Nacional.
Però per a mi és molt més que això, és l'aniversari de la meva estimada.
I li vul...
-
So out of hospital now, but on the bright side, I met a lot of my family
members: my aunts, uncles, grandpas, grandmas, and a whole lot of hyper
baby cousi...
Anne Hathaway és fan de la paella
-
Les paelles que Antonio Banderas fa als Estats Units han aconseguit que
aquest plat emblemàtic de la gastronomia mediterrània guanye cada dia més
adeptes. ...
Reflexions estivals
-
Des del més proper al més llunyà, aquí us deixem unes reflexions d’estiu.
*Tortosa.* Sembla que s’ha aprovat el pla parcial que permetrà urbanitzar
l’entra...
Truita de carxofes amb llonganissa
-
*Ingredients per a 2 persones:*
*-2 ous*
*-2 llonganisses de tocino*
*-2 carxofes*
*-Oli*
*-Sal*
Aquesta foto és una mica antiga ja que va ser la truita q...
No comments:
Post a Comment